Nieuws

Internationale houtbeurs HOLZMESSE-KLAGENFURT 31.08 – 3.09.2022

Van 31 augustus tot 3 september 2022 ontmoeten vertegenwoordigers van de hout- en bouwsector elkaar weer in Klanegfurt, Oostenrijk op de InternationaleHolzmesse.

De HOLZMESSE-KLAGENFURT beurs is een zeer belangrijke bron van informatie over de nieuwste technologieën en producten, evenals over de huidige situatie op de markt. Dit evenement wordt maar één keer per jaar georganiseerd!

Naast het rijke tentoonstellingsaanbod, waaronder tal van beurspaviljoens, wordt de beurs begunstigd door het idee van ontmoetingen, zakelijke gesprekken en uitwisseling van ervaringen, waar we ook op rekenen.

AIRFIX ondersteunt dit jaar als debutant de beurs in hal 05, stand B14.

Neemt u gerust contact met ons op 😊

 

Fair_Holzmesse Klagenfurt Austria 2022

Holzmesse Klagenfurt Austria 2022

 

AIRFIX S.C. voert een project uit medegefinancierd uit Europese Fondsen getiteld “Intensivering van de exportactiviteiten van AIRFIX op buitenlandse markten door de implementatie van het programma ter bevordering van de machine- en apparatenindustrie.”

Het doel van het project is om de producten en het bedrijf AIRFIX S.C. zelf te promoten op buitenlandse markten door deelname aan het programma ter bevordering van de machine- en apparatenindustrie.

Als onderdeel van het project op buitenlandse markten, waaronder de veelbelovende Turkse markt, zal een product worden gepresenteerd: een pneumatische tafel voor het spijkeren van pallets. De intensivering van de export zal het mogelijk maken om nieuwe opdrachtnemers te bereiken en te werven en nieuwe commerciële contracten af ​​te sluiten (nieuwe opdrachten binnenhalen), en daarmee de inkomsten uit exportactiviteiten te vergroten en het aandeel van de exportopbrengsten in de totale inkomsten te vergroten.

Bijkomende voordelen voor het bedrijf zijn onder meer: het versterken van de positie van het bedrijf, het verkrijgen van een concurrentievoordeel en merkherkenning op geselecteerde buitenlandse markten.

Dankzij nieuwe handelscontacten op buitenlandse markten zal het mogelijk zijn om nog intensievere bedrijvigheid te ontwikkelen, waaronder export, te investeren in nieuwe oplossingen en producten te promoten op nieuwe buitenlandse markten.

Projectwaarde: PLN 243.200

Projectmedefinanciering van de EU: PLN 206.720

 

Date added: 15 augustus, 2022

Category: Nieuws