Nieuws

Internationale houtbeurs HOLZMESSE-KLAGENFURT 31.08 – 3.09.2022

Van 31 augustus tot 3 september 2022 komen de hout- en bouwindustrie weer samen in Klanegfurt, Oostenrijk, voor de International Wood Fair.

De HOLZMESSE is een zeer belangrijke bron van informatie over de nieuwste technologieën en producten en over de huidige marktsituatie. Zo’n evenement vindt maar één keer per jaar plaats!

Naast het rijke beursaanbod, dat veel stands zal omvatten, wordt de beurs ondersteund door het idee van ontmoetingen, zakelijke gesprekken en uitwisseling van ervaringen, waar we ook erg naar uitkijken.

Dit jaar ondersteunt AIRFIX de beurs als nieuwkomer in Hal 05, Stand B14.

Neem dan contact met ons op 🙂

 

 

Fair_Holzmesse Klagenfurt Austria 2022

Holzmesse Klagenfurt Austria 2022

 

AIRFIX SC implementeert een project medegefinancierd uit Europese fondsen getiteld “Intensivering van de exportactiviteiten van AIRFIX op buitenlandse markten door de uitvoering van het programma ter bevordering van de machine- en uitrustingsindustrie.”

Het doel van het project is om de producten en het bedrijf AIRFIX S.C. op buitenlandse markten door deel te nemen aan het programma ter bevordering van de machine- en uitrustingsindustrie.
Als onderdeel van het project zal een product – een pneumatische palletspijkertafel – worden gepresenteerd op buitenlandse markten, waaronder de toekomstige Turkse markt. De intensivering van de export zal het mogelijk maken om nieuwe contractanten te bereiken en te verwerven en nieuwe commerciële contracten af ​​te sluiten (het verwerven van nieuwe opdrachten), en zal dus invloed hebben op de toename van de inkomsten uit exportactiviteiten en een toename van het aandeel van de exportinkomsten in de totale inkomsten. Bijkomende voordelen die het bedrijf zal behalen, zijn onder meer: het versterken van de positie van het bedrijf, het verkrijgen van een concurrentievoordeel en naamsbekendheid op geselecteerde buitenlandse markten.
Dankzij nieuwe handelscontacten op buitenlandse markten wordt het mogelijk om intensief activiteiten te ontplooien, waaronder export, te investeren in nieuwe oplossingen en producten te promoten op nieuwe buitenlandse markten.

Projectwaarde: PLN 243.200 PLN
Medefinanciering van het project vanuit de EU: PLN 206 720 PLN

 

Date added: 15 augustus, 2022

Category: Nieuws