Nieuws

Verzending van de Pneumatico WT2 pneumatische palletreparatietafel naar een klant in Polen

We zijn blij dat we onze klant uit Polen konden helpen bij het repareren van zijn pallets dankzij onze pneumatische tafel Pneumatico WT2. We zijn er trots op dat onze producten het vertrouwen genieten van klanten over de hele wereld, maar ook in Polen.

We zijn bijzonder verheugd dat de klant al een van onze producten had – de Pneumatico PT-1900 pneumatische palletspijkertafel, wat een bevestiging is van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

De verzending van de Pneumatico WT2 pneumatische palletreparatietafel naar een klant in Polen verliep vlot en probleemloos en ons montageteam zorgde ervoor dat alles correct geïnstalleerd werd. Hierdoor kon de klant snel beginnen met het repareren van pallets en onnodige stilstand voorkomen.

Als bedrijf streven we ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en technische ondersteuning te bieden, zodat ze de beste resultaten kunnen behalen in hun werk. Daarom zijn we blij dat onze producten en diensten bijdragen aan het succes van onze klanten.

We danken onze klant nogmaals voor zijn vertrouwen en hopen dat hij in de toekomst nog gebruik zal maken van onze producten en diensten.

 

Date added: 8 mei, 2023

Category: Nieuws