Nieuws

Ligna 2023

We zijn verheugd aan te kondigen dat we zullen deelnemen aan de Ligna beurs in Hannover (Duitsland), die zal worden gehouden op 15-19 mei. We zullen aanwezig zijn in hal 013, stand F41, waar we onze nieuwste producten zullen presenteren, waaronder de Pneumatico PT-2800 pneumatische palletproductietafel en de Pneumatico WT2 pneumatische palletreparatietafel.

Dit is een geweldige kans om onze innovatieve oplossingen te zien, met onze experts te praten en te leren over best practices in de branche.

Ons team, bestaande uit Marcin, Tomasz, Jarek en Natalia, kan niet wachten om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de beste oplossingen voor uw bedrijf. Wij nodigen u van harte uit op onze stand!

Tot ziens bij Ligna in Hannover!

 

___

AIRFIX Sp.K. voert een project uit medegefinancierd uit Europese Fondsen getiteld “Intensivering van de exportactiviteiten van AIRFIX op buitenlandse markten door de implementatie van het programma ter bevordering van de machine- en apparatenindustrie.”

Het doel van het project is om de producten en het bedrijf AIRFIX Sp.K. zelf te promoten op buitenlandse markten door deelname aan het programma ter bevordering van de machine- en apparatenindustrie.

Als onderdeel van het project op buitenlandse markten, waaronder de veelbelovende Turkse markt, zal een product worden gepresenteerd: een pneumatische tafel voor het spijkeren van pallets. De intensivering van de export zal het mogelijk maken om nieuwe opdrachtnemers te bereiken en te werven en nieuwe commerciële contracten af ​​te sluiten (nieuwe opdrachten binnenhalen), en daarmee de inkomsten uit exportactiviteiten te vergroten en het aandeel van de exportopbrengsten in de totale inkomsten te vergroten.

Bijkomende voordelen voor het bedrijf zijn onder meer: het versterken van de positie van het bedrijf, het verkrijgen van een concurrentievoordeel en merkherkenning op geselecteerde buitenlandse markten.

Dankzij nieuwe handelscontacten op buitenlandse markten zal het mogelijk zijn om nog intensievere bedrijvigheid te ontwikkelen, waaronder export, te investeren in nieuwe oplossingen en producten te promoten op nieuwe buitenlandse markten.

Projectwaarde: PLN 243.200

Projectmedefinanciering van de EU: PLN 206.720

Date added: 11 mei, 2023

Category: Nieuws