Nieuws

Onze vlaggenschipproducten op de LIGNA 2023 vakbeurs – Verslag van het evenement

We zijn verheugd om deel te nemen aan een van de belangrijkste evenementen in de branche – de LIGNA 2023 vakbeurs. Het is een uitzonderlijke gelegenheid om onze vlaggenschipproducten te presenteren en in contact te komen met professionals van over de hele wereld. De beurs van dit jaar is zeer prestigieus, en onze Pneumatico PT-2800 palletnageltafel en Pneumatico WT2 palletreparatietafel hebben veel belangstelling getrokken van bezoekers.

De Pneumatico PT-2800 en Pneumatico WT2 tafels zijn uitstekende oplossingen voor de logistieke en magazijnindustrie. Hun innovatieve functies, robuuste constructie en efficiëntie hebben de aandacht van klanten getrokken. Op de LIGNA 2023 hebben we de mogelijkheid om hun volledige potentieel te laten zien en de voordelen te bespreken die ze bieden aan onze klanten.

Tijdens de LIGNA 2023 vakbeurs presenteren we niet alleen onze producten, maar nemen we ook deel aan paneldiscussies, trainingssessies en netwerkevenementen. Het is een fantastische gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere professionals in de branche. We kijken ernaar uit nieuwe contacten te leggen en langdurige zakelijke relaties op te bouwen.

We delen een kleine fotoreportage van de LIGNA 2023 vakbeurs, waarin enkele belangrijke momenten en onze standen worden belicht. We hopen dat deze blogpost u de sfeer van dit bijzondere evenement laat proeven en u inspireert om ons in de komende jaren op de LIGNA te bezoeken!

 

Date added: 16 mei, 2023

Category: Nieuws