Nieuws

Laadproces van Pneumatico-machines uit de PT- en WT-serie

📢 Wilt u zien hoe het laadproces van onze geweldige Pneumatico-machines uit de PT- en WT-serie verloopt? 🚚💨
We hebben een korte video toegevoegd die het hele verpakkingsproces laat zien! Onze magazijnmedewerkers doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat elke machine goed beschermd is voor de reis. 🎥📦 Wanneer het afgesproken transport arriveert, beginnen we met ons zorgvuldig geplande proces voor de logische plaatsing van de lading op de vrachtwagen. 🧩🚛
We zijn trots dat we u een veilige en efficiënte levering van onze machines kunnen garanderen. Ons bedrijf let op elk detail om ervoor te zorgen dat uw bestelling in perfecte staat aankomt! 💪✨ We nodigen u uit om de video te bekijken! 🎬🌟

 

Date added: 16 juni, 2023

Category: Nieuws