Nieuws

Wij sturen de Pneumatico WT2 over de oceaan

Onze machines die zijn toegewijd aan het repareren van pallets zijn niet alleen precies vervaardigd, maar ook zorgvuldig verpakt om in onbeschadigde staat bij de klant aan te komen. Elke machine wordt nauwkeurig geplaatst in een stevige kist van gecertificeerd hout, wat niet alleen bescherming biedt tegen mogelijke schade, maar ook voldoet aan de hoogste normen voor duurzame ontwikkeling. 🌿

Het verpakkingsproces is net zo belangrijk als de machineproductie zelf. Elk detail is veilig beschermd, zodat zelfs tijdens een lange reis de machines in perfecte staat op hun bestemming aankomen. Bovendien voldoen al onze kisten aan internationale veiligheidsnormen en zijn ze aangepast aan de eisen van internationaal transport. 🔒

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze machines voor palletreparatie in de best mogelijke staat bij de klant aankomen, klaar voor onmiddellijk gebruik. De verzending vindt ook plaats in overeenstemming met internationale regelgeving om een veilig en efficiënt transport naar klanten te waarborgen. In dit geval worden de machines naar de Verenigde Staten verzonden. 🚢

 

Date added: 30 november, 2023

Category: Nieuws