Nieuws

Grote Opening op Nieuwe Markten!

Voor de eerste keer verzenden we onze revolutionaire pneumatische palletspijkertafels Pneumatico PT-1900 en PT-3300 rechtstreeks naar Marokko! 📦✈️

Elke stap in dit proces is zorgvuldig gepland om ervoor te zorgen dat onze producten veilig en in perfecte staat aankomen. We verpakken de tafels in speciaal ontworpen IPC-houten kratten, die niet alleen duurzaam zijn maar ook bestand tegen de veeleisende omstandigheden van maritiem transport. Daarnaast gebruiken we Maverick-folie – een speciale folie voor maritiem transport, die extra bescherming biedt voor onze tafels tegen vocht en wisselende weersomstandigheden.

💡 Waarom Pneumatico palletspijkertafels?
Onze tafels zijn het toppunt van innovatie in palletproductie, met een ongeëvenaarde efficiëntie en betrouwbaarheid. De Pneumatico PT-serie tafels garanderen snel en nauwkeurig spijkeren van pallets, wat cruciaal is voor elk bedrijf dat zijn productieprocessen wil optimaliseren.

🌟 Sluit u aan bij onze groeiende familie van tevreden klanten en zie hoe onze pneumatische palletspijkertafels uw productie kunnen revolutioneren. We zijn hier om uw groei te ondersteunen en de beste oplossingen op de markt te bieden.

 

Date added: 14 maart, 2024

Category: Nieuws