Nieuws

Oud gaat, nieuw komt: Bezoek aan een klant in Zweden!

We zijn verheugd aan te kondigen dat we onze klant in Zweden hebben bezocht, die heeft besloten zijn oude, traditionele houten tafels voor palletproductie te vervangen door twee moderne Pneumatico PT-3300 machines! 💼✨ Dit is een bijzonder moment waar innovatie traditie ontmoet, en de efficiëntie en precisie van onze machines de palletproductie voor onze Zweedse partner revolutioneren.

De Pneumatico PT-3300 is het toppunt van palletproductietechnologie, die ongeëvenaarde efficiëntie en betrouwbaarheid biedt. Onze klant geniet nu al van de voordelen van deze verandering – snellere en nauwkeurigere productieprocessen waarmee hij beter aan de groeiende marktvraag kan voldoen.

We danken onze klant voor het vertrouwen en zijn verheugd deel uit te maken van deze transformatie. We kijken uit naar verdere gezamenlijke successen!

Date added: 14 juni, 2024

Category: Nieuws