Nyheter

Internationella trämässan HOLZMESSE-KLAGENFURT 31.08 – 3.09.2022

Från 31 augusti till 3 september 2022 träffas trä- och byggbranschen i Klanegfurt, Österrike, för den internationella trämässan.

HOLZMESSE är en mycket viktig källa till information om de senaste teknologierna och produkterna samt den aktuella marknadssituationen. Ett sådant evenemang äger bara rum en gång om året!

Utöver det rika utställningsutbudet, som kommer att innehålla många montrar, stöds mässan av idén om möten, affärsdiskussioner och erfarenhetsutbyte, som vi också ser fram emot mycket.

I år kommer AIRFIX att stödja showen som nykomling i Hall 05, monter B14.

Kontakta oss gärna 😊

 

Holzmesse Klagenfurt Austria 2022

Holzmesse Klagenfurt Austria 2022

 

AIRFIX S.C. genomför ett projekt som samfinansieras från Europeiska fonder berättigade “Intensifiering av AIRFIX:s exportverksamhet på utländska marknader genom implementering av programmet för främjande av maskin- och utrustningsindustrin.”

Målet med projektet är att marknadsföra produkterna och företaget AIRFIX S.C. på utländska marknader genom att delta i programmet för främjande av maskin- och utrustningsindustrin.
Som en del av projektet kommer en produkt – ett pneumatiskt pallspikbord – att presenteras på utländska marknader, inklusive den blivande turkiska marknaden. Intensiveringen av exporten kommer att göra det möjligt att nå och förvärva nya entreprenörer och sluta nya kommersiella kontrakt (anskaffa nya beställningar) och kommer därmed att påverka ökningen av intäkterna från exportverksamheten och en ökning av exportintäkternas andel av totala intäkter. Ytterligare fördelar som företaget kommer att uppnå kommer att omfatta stärka företagets position, få konkurrensfördelar och varumärkeskännedom på utvalda utländska marknader.
Tack vare nya handelskontakter på utländska marknader blir det möjligt att intensivt utveckla verksamheten, inklusive export, investera i nya lösningar och marknadsföra produkter på nya utländska marknader.

Projektvärde: 243 200 PLN
Medfinansiering av projektet från EU:  206 720 PLN

Date added: 15 augusti, 2022

Category: Nyheter