Nyheter

Leverans av Pneumatico WT2 pneumatiska pallreparationsbord till en kund i Polen

Vi är glada att vi kunde hjälpa vår kund från Polen att reparera hans pallar tack vare vårt pneumatiska bord Pneumatico WT2. Vi är stolta över det faktum att våra produkter åtnjuter förtroende från kunder runt om i världen, såväl som i Polen.

Vi är särskilt glada över att kunden redan hade en av våra produkter – Pneumatico PT-1900 pneumatiska pallspikbord, vilket är en bekräftelse på kvaliteten och tillförlitligheten hos våra produkter.

Leveransen av det pneumatiska pallreparationsbordet Pneumatico WT2 till en kund i Polen gick smidigt och utan problem, och vårt monteringsteam såg till att allt installerades korrekt. Som ett resultat kunde kunden snabbt börja reparera pallar och undvika onödiga stillestånd.

Som företag strävar vi efter att ge våra kunder bästa möjliga service och teknisk support så att de kan uppnå bästa resultat i sitt arbete. Det är därför vi är glada över att våra produkter och tjänster bidrar till våra kunders framgång.

Än en gång tackar vi vår kund för hans förtroende och vi hoppas att han kommer att använda våra produkter och tjänster i framtiden.

 

Date added: 8 maj, 2023

Category: Nyheter