Nyheter

Ligna 2023

Vi är glada att kunna meddela att vi kommer att delta i Ligna-mässan i Hannover (Tyskland), som kommer att hållas den 15-19 maj. Vi kommer att finnas tillgängliga i hall 013, monter F41, där vi kommer att presentera våra senaste produkter, inklusive Pneumatico PT-2800 pneumatiska pallproduktionsbord och Pneumatico WT2 pneumatiska pallreparationsbord.

Det här är ett utmärkt tillfälle att se våra innovativa lösningar, prata med våra experter och lära dig om branschens bästa praxis.

Vårt team, som inkluderar Marcin, Tomasz, Jarek och Natalia, kan inte vänta med att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att välja de bästa lösningarna för ditt företag. Vi välkomnar dig till vår monter!

Vi ses på Ligna i Hannover!

___

AIRFIX Sp.K. genomför ett projekt som delfinansieras med europeiska medel under benämningen ”Intensifiering av AIRFIX exportverksamhet på utländska marknader genom verkställande av Programmet för främjande av maskin- och apparatbranschen”.

Syftet med projektet är marknadsföring av produkter och själva företaget AIRFIX Sp.K. på utländska marknader genom deltagandet i Programmet för främjande av maskin- och apparatbranschen.

Inom ramen för projektet kommer man att presentera produkten – pneumatiskt bord för pallspikning på utländska marknader med bl.a. den intressanta turkiska marknaden. Intensifiering av exporten gör det möjligt att nå ut till och skaffa nya kunder och knyta nya affärskontakter (nya beställningar) och därmed positivt påverka intäkter från exportverksamheten och öka deras andel i hela försäljningen. Bland andra fördelar finns stärkning av företagets ställning, konkurrensöverlägsenhet samt ökat igenkännande av varumärket på utvalda utländska marknader.

Nya affärskontakter på de utländska marknaderna kommer att medföra en ännu mera intensiv utveckling av verksamheten, inkl. exporten, investeringar i nya lösningar och produktmarknadsföring på nya utländska marknader.

Projektvärde: 243 200 zl

Delfinansiering från EU: 206 720 zl

Date added: 11 maj, 2023

Category: Nyheter