Nyheter

Våra flaggskeppsprodukter på LIGNA 2023-mässan – Eventrapport

Vi är glada över att delta i en av de viktigaste händelserna inom branschen – LIGNA 2023-mässan. Det är en exceptionell möjlighet för oss att visa upp våra flaggskeppsprodukter och möta professionella från hela världen. Årets mässa är mycket prestigefylld, och vårt Pneumatico PT-2800 pallspikningsbord och Pneumatico WT2 pallreparationssbord har väckt stort intresse bland besökare.

Pneumatico PT-2800 och Pneumatico WT2-borden är utmärkta lösningar för logistik- och lagerindustrin. Deras innovativa funktioner, robusta konstruktion och effektivitet har fångat kundernas uppmärksamhet. På LIGNA 2023 har vi möjlighet att visa deras fulla potential och diskutera fördelarna de erbjuder våra kunder.

Under LIGNA 2023-mässan presenterar vi inte bara våra produkter utan deltar även i paneldiskussioner, utbildningssessioner och nätverksevenemang. Det är en fantastisk möjlighet att utbyta erfarenheter med andra branschexperter. Vi ser fram emot att skapa nya kontakter och bygga långsiktiga affärsrelationer.

Vi delar med oss av en liten fotoreportage från LIGNA 2023-mässan, där några av de viktigaste ögonblicken och våra utställningsmontrar framhävs. Vi hoppas att detta blogginlägg låter er uppleva stämningen på denna exceptionella händelse och inspirerar er att besöka oss på LIGNA under de kommande åren!

 

Date added: 16 maj, 2023

Category: Nyheter