Nyheter

Vi skickar Pneumatico WT2 över havet

Våra maskiner dedikerade till reparation av pallar är inte bara precist tillverkade utan också noggrant förpackade för att nå kunden i oskadat skick. Varje maskin placeras noggrant i en stadig låda av certifierat trä, vilket ger skydd mot potentiella skador och uppfyller de högsta standarderna för hållbar utveckling. 🌿

Förpackningsprocessen är lika viktig som själva tillverkningen av maskinerna. Varje detalj är säkert skyddad för att säkerställa att maskinerna når sitt mål i perfekt skick även under en lång resa. Dessutom uppfyller alla våra lådor internationella säkerhetsstandarder och är anpassade till kraven för internationell transport. 🔒

Vi gör allt för att säkerställa att våra maskiner för reparation av pallar når kunden i bästa möjliga skick, redo för omedelbar användning. Frakten sker också i enlighet med internationella regler för att säkerställa säker och effektiv transport till kunderna. I det här fallet skickas maskinerna till USA. 🚢

 

Date added: 30 november, 2023

Category: Nyheter