Nyheter

Stor Öppning på Nya Marknader!

För första gången skickar vi våra revolutionerande pneumatiska pallspikningsbord Pneumatico PT-1900 och PT-3300 direkt till Marocko! 📦✈️

Varje steg i denna process har noggrant planerats för att säkerställa att våra produkter anländer säkert och i perfekt skick. Vi packar borden i särskilt designade lådor av IPC-trä, som inte bara är hållbara utan också motståndskraftiga mot de krävande förhållandena för sjötransport. Dessutom använder vi Maverick-film – en särskild film för sjötransport, som ger extra skydd för våra bord mot fukt och varierande väderförhållanden.

💡 Varför Pneumatico pallspikningsbord?
Våra bord är innovationens höjdpunkt inom pallproduktion, erbjuder oöverträffad effektivitet och tillförlitlighet. Pneumatico PT-seriens bord garanterar snabb och exakt pallspikning, vilket är avgörande för varje företag som vill optimera sina produktionsprocesser.

🌟 Anslut till vår växande familj av nöjda kunder och se hur våra pneumatiska pallspikningsbord kan revolutionera er produktion. Vi är här för att stödja er tillväxt och erbjuda de bästa lösningarna på marknaden.

 

Date added: 14 mars, 2024

Category: Nyheter