Nyheter

Det gamla försvinner, det nya kommer: Besök hos kund i Sverige!

Vi är mycket glada att kunna meddela att vi besökte vår kund i Sverige, som bestämde sig för att byta ut sina gamla, traditionella träbord för pallproduktion mot två moderna Pneumatico PT-3300-maskiner! 💼✨ Detta är ett speciellt ögonblick där innovation möter tradition, och effektiviteten och precisionen hos våra maskiner revolutionerar pallproduktionen för vår svenska partner.

Pneumatico PT-3300 är toppen av teknologi inom pallproduktion och erbjuder oöverträffad effektivitet och tillförlitlighet. Vår kund njuter redan av fördelarna med denna förändring – snabbare och mer precisa produktionsprocesser som gör att de bättre kan möta den växande marknadsefterfrågan.

Vi tackar vår kund för förtroendet och är glada över att vara en del av denna omvandling. Vi ser fram emot fortsatt framgång tillsammans!

Date added: 14 juni, 2024

Category: Nyheter